Ja, hur gör vi då?

Precis om en vecka, nästa fredag 23 november håller Naturskyddsföreningen sin höstkonferens som de i år kallar: Hur gör vid då? Det finns många stora klimatutmaningar, den största frågeställningen kommer att vara vilken typ av förändringar i det ekonomiska systemet som krävs för att lyckas.  Det här är en konferens du inte vill missa! Jag kommer definitivt gå dit. Carolina Klüft är en av moderatorerna och det är ett digert talarprogram som kommer att varvas med underhållning av Emil Jensen.

 

Mattias Klum har arbetat som frilansfotograf sedan 1986 och beskrivit djur, växter samt naturliga och kulturella miljöer i många av världens ledande internationella tidskrifter, men också i böcker, filmer, föreläsningar och utställningar.

 

Björns Sandéns forskning har dels handlat om att tidigt identifiera risker och möjligheter med ny teknik, som solceller, biodrivmedel och nanoteknik, och dels om vad som krävs för att ny teknik skall slå igenom och nå stor spridning.

 

Visst låter det intressant! Om du anmäler dig så kanske vi ses. För dig som inte kan ta ledigt från jobbet, jag kommer att skriva ett blogginlägg om konferensen och här är det naturskyddsföreningens pressbilder, men när jag är på plats kommer jag ta mina personligt vinklade bilder från konferensen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s